Cipősdoboz akció: az idén is segített a gyerekeknek a TF
2022. december 21.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Immár hivatalos gyűjtőponttá avanzsálva járult hozzá a hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyának széppé varázslásához a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem.

Cipősdoboz akció az idén is segített a gyerekeknek a TF

Csupa kedvező visszajelzést kapott a kollégáktól a csatlakozást kezdeményező Társadalmi Kapcsolatok Iroda a Cipősdoboz akció kapcsán, intézményünk pedig örül, hogy ismét segíthetett.

„Bár korábban is csatlakoztunk már a Cipősdoboz akcióhoz, hivatalos gyűjtőpontként ez volt az első – mondta érdeklődésünkre dr. habil. Gál Andrea, a Társadalmi Kapcsolatok Iroda vezetője. – Az egyetem előterében volt a dobozok leadására kialakított terület, hogy a recepciósok is lássák a kívülről érkező adakozókat. Elsősorban játékokat, papír-írószereket és édességeket gyűjtöttünk, és kértük, a dobozra írják rá, fiúnak vagy lánynak csomagolták-e az ajándékot, valamint azt is, hány éves gyermeknek szánják a meglepetést. Mindenkinek köszönjük a segítséget abban, hogy csaknem száz dobozt juttathatunk el a központi gyűjtőpontra, és azon keresztül a rászoruló családok gyermekeihez.”

Gál Andrea hozzátette: reméli, hogy az első hivatalos Cipősdoboz akció egyúttal hagyományt teremt, és így a TF jövőre is szerepet játszhat a nehéz körülmények között élő gyermekek megsegítésében.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!