Nyílt nap: még mindig vonzó intézmény a TF
2022. december 19.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2022. december 17-én tartotta hagyományos nyílt napját a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, amely úgy tűnik, továbbra is népszerű a továbbtanulni vágyó fiatalok körében.

Nyílt nap még mindig vonzó intézmény a TF

Több mint 300 érdeklődő gyűlt össze a TF szombati, Athén teremben tartott nyílt napján, amelynek során a jelenlévők megismerkedhettek az egyetem képzéseivel, a hallgatóknak kínált lehetőségekkel és perspektívákkal, továbbá az intézmény hangulatával. 

Az eseményt dr. Ökrös Csaba általános rektorhelyettes nyitotta meg, majd Oravecz Anna, a Hallgatói Önkormányzat elnöke szólt az összegyűltekhez. A folytatásban Lénárt Judit, a Tanulmányi Hivatal vezetője adott tájékoztatást a felvételi eljárásról, majd Kiss Gergely, a Továbbképző Központ munkatársa beszélt röviden az érettségire épülő képzésekről.

A nap első sztársportoló felszólalója Tóth Tamás triatlonos olimpikon volt, aki érdekes dolgokat árult el a TF-ről – őt Karakas Hedvig cselgáncsozó olimpikonunk követte.

A szép számú közönség a folytatásban az osztatlan tanárképzésről, a rövidített ciklusú tanárképzésekről, a BA edző- és az MSc szakedzőképzésekről, valamint a sportszerevezés-, a rekreáció és életmód-, a humánkineziológiai és az MSC sportmenedzserképzésekről tájékozódhatott.

A rengeteg információ feldolgozását könnyítette a TFSE cheerleadereinek, valamint a Flatland School Team háromfős BMX-csapatának produkciója – utóbbi formációban szerepelt egy TF-es hallgató is.   

A nap zárásaként az egybegyűltek a nemzetközi mobilitási lehetőségekről és az egyetem sportegyesületéről, a TFSE-ről, illetve a Sport Irodáról kaptak bővebb tájékoztatást.

Ezzel még nem volt vége a nyílt napnak, hiszen a szervezők közös programokat és a TF képzéseivel kapcsolatos kötetlen beszélgetéseket tartottak a felvételi előtt álló fiataloknak, akiket 2023 őszén remélhetően már a TF-család tagjaiként köszönthetünk.

Ha nem lehettél ott a TF nyílt napján, ne félj, hiszen a felvételiről, az induló szakokról minden fontos információ megtalálható a felveteli.tf.hu oldalon.

Fotó: Csortos Máté, Vidor Gergely

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!