Így maradj otthon!
2022. december 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az otthon töltött idő hasznos felhasználására hívták fel a figyelmet a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem harmadéves rekreációszervező szakos hallgatói november 28-án a Healthy Campus program keretében megrendezett, „Így maradj otthon!” elnevezésű eseményen a TF Athén termében.

Így maradj otthon

A résztvevők humoros, játékos feladatok révén kaphattak ötleteket ahhoz, hogyan használhatják fel szabadidejüket otthoni körülmények között háztartási eszközökkel. A hallgatók lakássá varázsolták a termet, amely hat „szobából" állt, s mindegyikben más-más játékos feladatot oldottak meg a versenyzők. Tizenöt csapat mérte össze tudását, s a Bell Izabella, Kurucz Edina, Szőnyi Szilvia, Takács Istvánné Kriszti alkotta együttes győzött.

„Nagyon jól érezte magát a Tanulmányi Hivatal 2 csapata, élveztük a feladatokat és a szervezőhallgatók társaságát. Ha lesz még ilyen verseny, szívesen részt veszünk ismét, mert nagyon jó kezdeményezés” – mondta Kurucz Edina.

A második helyen a TeamWork, a harmadikon pedig a Csuklósbusz nevű csapat végzett.

A nagyszerű hangulatú rendezvényről természetesen nem üres kézzel távoztak a résztvevők, természetjáró csomaggal, gluténmentes snackkel és egészséges salátával kedveskedtek nekik a hallgatók, akiknek szervezői munkáját a Rekreáció Tanszék ügyvivő szakértője, Grandpierre Judit, illetve felkészítő tanáruk, dr. Irmai István segítette. A diákok ezúton is köszönik nekik a támogatást!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!