Meccsnézéssel egybekötött nyílt napot tart a TF
2022. november 29.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

December 17-én tartja hagyományos nyílt napját a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF). Az eseményen az érdeklődők megismerkedhetnek az egyetem képzéseivel, a hallgatóknak kínált szolgáltatásokkal lehetőségekkel, az intézmény és a labdarúgó-világbajnokság hangulatával.   

A rendezvény december 17-én, szombaton 13 órakor kezdődik és 16 óráig tart, helyszíne az egyetem K1 épületének Athén terme (Budapest XII., Alkotás utca 42-48.).

Meccsnézéssel egybekötött nyílt napot tart a TF

A továbbtanulni vágyóknak remek lehetőségük nyílik, hogy közelebbről is megismerjék a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem képzéseit, a felvételi eljárást, a leendő egyetemi polgárokra váró közösségi és kulturális programokat, illetve a különböző sportolási, továbbá hazai és nemzetközi tanulmányi lehetőségeket. 

A 13 órakor kezdődő program első állomásaként köszöntőt mond Sterbenz Tamás rektor, továbbá bemutatkoznak a Hallgatói Önkormányzat, a Tanulmányi Hivatal, a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága, valamint az egyetem sportegyesülete, a TFSE képviselői. Az érdeklődők emellett tájékoztatást kapnak az alap- és mesterképzésekről, valamint az osztatlan tanárképzésről is, sőt közönség elé áll két sikeres TF-sportoló is.

Ezt követően a szakmai képzésekről és a szakirányú továbbképzésekről tudhatnak meg többet. Ha már testkultúrával foglalkozó egyetemről van szó, nem maradhat ki a kínálatból a testmozgás sem, így aki némi átmozgatásra vágyik, hozzon magával sportruhát is!

A nap közös meccsnézéssel zárul az aulában elhelyezett kivetítőnél.

12.30-tól már lehetséges az előzetes regisztráció igazolása a helyszínen.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A rendezvény Facebook-eseménye. További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A részvétel regisztrációhoz kötött, maximális létszám: 400 fő. Jelentkezési határidő: december 15., 12:00

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!