Roadshow-n járt a TF
2022. november 23.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Novemberben három vidéki helyszínen mutatkozott be a fiataloknak a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem. A TF Sportvizsgaközpontja Pécsen, a Tanulmányi Hivatal (TH) Esztergomban, míg a Hallgatói Önkormányzat (HÖK) Mosonmagyaróváron népszerűsítette a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemet a továbbtanulni vágyóknak.

Roadshow n járt a TF 3 

„Esztergomban a Pázmány Péter Katolikus Egyetem adott otthont a pályaorientációs napnak, amelyre a környékbeli középiskolák diákjait vártuk – kezdte élménybeszámolóját Lénárt Judit – Számos érdeklődő fordult meg a TF standjánál, ahol az ősztől induló szakokról adtunk tájékoztatást. Szórólapokat és ajándékokat is osztogattunk, valamint hirdettük az egyetemet. Több diákot is meghívtunk a december 17-én esedékes nyílt napra, valamint a januári Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahová látványos standdal és programokkal vonulunk ki.

Mint megtudtuk, legtöbben az osztatlan tanárképzés és a BA edzőképzés iránt érdeklődtek, amiben talán nincs is semmi meglepő, hiszen előbbi esetében az elhivatottság, utóbbi esetében a széles körű ismertség a hajtóerő.

„Az osztatlan képzésről beszélve felhívtuk a leendő hallgatók figyelmét a TF ösztöndíj-támogatásaira is – tette hozzá Lénárt Judit. – Emellett kíváncsiak voltak még a rekreáció és életmód, illetve sportszervezés alapszakokra, valamint a rájuk épülő mesterszakokra is.”

Folytatás december 17-én, a Nyílt napon, majd január 12. és 14. között az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon.

Roadshow n járt a TF 2

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!