Sárközy Tamás Sportjogi Konferencia a TF-en
2022. november 3.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF) a Károli Gáspár Református Egyetem és a Magyar Jogász Egylet társszervezésével tisztelettel meghívja Önt a 2022. évi, egyben a IV. Sárközy Tamás Sportjogi Konferenciára. Az esemény a nagy érdeklődésre való tekintettel átkerült az Athén terembe! 

Sárközy Tamás Sportjogi Konferencia a TF-en

Dr. Sárközy Tamás 2018. március 23-án a Testnevelési Egyetemen

Az ünnepélyes rendezvényre a TF K1 épülete Athén termében, 2022. november 14-én (hétfőn) 10.00 és 16.00 óra között kerül sor.

A negyedik alkalommal megrendezendő Sportjogi Konferencia, immár Sárközy Tamás Sportjogi Konferenciaként történő lebonyolításával a szervezők tiszteletüket kívánják kifejezni a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem tanszékalapító rektori tanácsadója, a Magyar Jogász Egylet elnöke előtt. A felkért előadók a sportjog, Sárközy Tamás professzor úr kifejezésével is élve, mint „keresztülfekvő jogág” egyes szegmenseit reprezentálva, tudományos igényességgel képviselik a szakmai programot.

Jelen meghívó és a konferencia szakmai programja kizárólag elektronikus úton áll rendelkezésre.

Nagy megtiszteltetés lenne számunkra, amennyiben meghívásunkat elfogadná. Kérjük, szíveskedjen részvételi szándékát legkésőbb 2022. november 9-én 12.00-ig jelezni részünkre.

A konferencia meghívója >>>

A konferencia programja >>>

Regisztráció

MJE-tagok, illetve meghívottak az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelentkezhetnek.

(a jelentkezési időszak lezárult)

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!