Újabb sportkonferencia Budapesten
2022. október 7.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A TF nagysikerű Sport és Innovációs Konferenciája után ismét egy sportkonferenciára kerül sor Budapesten, melyet a Sport Forum Hungary szervez. A program célja, hogy a hazai sportélet kiemelt szereplői bemutassák a sportszféra jelenlegi helyzetét, illetve jövőbeni kilátásait.

Újabb sportkonferencia Budapesten

A résztvevők különböző kerekasztalbeszélgetéseken, workshopokon, valamint a sportszféra kiemelt tagjai által tartott prezentációk közül választhatnak.

Az érdeklődők betekintést nyerhetnek a sport infrastruktúra fejlesztésébe, a különböző világszínvonalú sportesemények szervezésébe itthon, megvizsgálhatják a sportélet jelenlegi helyzetét marketing, egyesületi vagy akár sportolói oldalról.

A konferencián sok szemszögből közelítik meg és mutatják be a sportvilág működését, így mindenki megtalálhatja a számára legkedveltebb témát, legyen az sportmédia, sportszponzoráció vagy a hazai sport ökoszisztéma változásai.

Az esemény helyszíne és időpontja: Puskás Aréna (1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.), 2022. október 20., csütörtök 08.00-21.30.

Légy te is azon szerencsések között, kik részesei lehetnek-e nem mindennapi eseménynek. 

Vásárold meg jegyedet a Sport Forum Hungary oldalán és vegyél te is részt Magyarország egyik sportkonferenciáján!

Jegyvásárlás >>>

Részletes program >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!