Ülésezett a TF Szenátusa
2022. szeptember 29.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2022. szeptember 29-én a hagyományoknak megfelelően a Róma teremben tartotta soron következő ülését a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Szenátusa. Az eseményen átadták az okleveleket annak a nyolc hallgatónak, akik nemzeti felsőoktatási ösztöndíjat nyertek el.

Az ülésen ünnepi keretek között adták át nyolc TF-es hallgatónak a Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért felelős helyettes államtitkársága által odaítélt nemzeti felsőoktatási ösztöndíjról szóló okleveleket. Részben ehhez kapcsolódva a Szenátus egy új ösztöndíj bevezetéséről is döntött. Ennek értelmében a juttatást azok a hallgatók kaphatják, akik sikeresen képviselik a TF-et nemzetközi sporteseményeken.

Fontos személyi kérdésekről is határozott az egyetem legfőbb döntéshozó fóruma, többek között arról, hogy prof. dr. Tihanyi József lesz továbbra is a Doktori Tanács elnöke, míg az általános rektorhelyettessé előlépett dr. Ökrös Csaba helyett dr. Bartha Csaba lesz a Sportági Intézet igazgatója.

A cikk végén található videóban dr. Sterbenz Tamás rektor a vezetőség Bangkokban tett látogatásáról és annak eredményéről is beszél.

A nemzeti felsőoktatási ösztöndíjban részesülő TF-hallgatók névsora: Kamondi Natália, Varró Dóra, Geier Dániel, Kovács Martin Tamás, Szecsődi Noémi, Maka Anna, Varga Ildikó, Kántor Katalin.

Minden ösztöndíjasnak szívből gratulálunk!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!