Hírek

Végleges az V. Sport és Innováció Konferencia első napjának programja

2022. szeptember 14. és 16. között rendezik az V. Sport és Innováció Konferenciát, amelynek a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF), a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) és a Kézilabda-specifikus Módszertani központ ad otthont. A rendezvény fő témája: „Tehetségből teljesítmény”.

Végleges az V. Sport és Innováció Konferencia első napjának programja

A rendezvény első napját a TF-en tartják, míg csütörtökön – két napra, szeptember 15-ére és 16-ára – a NEKA-ra költözik az esemény.

Örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a konferencia programbizottsága – dr. Sterbenz Tamás rektorral egyeztetve – véglegesítette a szeptember 14-i nyitónap programját.

Az első nap kínálatában három előadás és hat szekció szerepel, amelyek többféle megközelítésből járják körbe a konferencia fő támáját. A nyitónapon az előadások és a szekciók mellett a hazai sportági ernyőszervezetek és a kiemelt klubok is megjelennek kiállítóként a TF Aulájában. A szervezők célja, hogy ezzel is segítsék a sporton belüli előremutató tapasztalatcserét és a közös fellépést, amelynek a TF – a korábbi évtizedes tradíciót ápolva – az élére kíván állni.

Az eseményre itt regisztrálhatunk, a konferencia programja pedig itt tekinthető meg.

konferencia,Sportinno