Beválasztották a KSI elnöksége tagjai közé Géczi Gábort
2022. május 27.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Május 26-án, csütörtökön tartotta éves küldöttgyűlését a Központi Sport és Ifjúsági SE (KSI) a BOK igazgatósági épületében. Az esemény TF-es vonatkozása, hogy az elnökség tagjai közé választották prof. dr. Géczi Gábort, a Gazdaság és Társadalomtudományi Intézet igazgatóját, a Sportmenedzsment tanszék vezetőjét.

Beválasztották a KSI elnöksége tagjai közé prof. dr. Géczi Gábort

Mindez azt jelenti, hogy a KSI működésében, újjáalakításában és megújulásában – a sportiskola fennállása során először – részt vesz a magyar testnevelés, testkultúra és sportképzés első számú szereplője, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem. A megtisztelő és egyben szép feladat prof. dr. Géczi Gábornak jutott, aki majd vezető tisztségviselőként tevékenykedik.

Mint arról korábban beszámoltunk, a TF és a magyar utánpótlás-nevelés legfontosabb bázisa, a KSI ez év januárjában együttműködési megállapodást kötött, amelynek értelmében a két szervezet szorosan együttműködik a sporttudományi képzések, a továbbképzések, a kutatások, valamint a tudományos és kutatásfejlesztési tevékenységek terén. 

Fotó: KSI

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!