Röplabda: Jókay Zoltán ismét besöpört mindent a Pénzügyőrrel
2022. május 2.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Kupa után a magyar bajnoki címet is elhódította a Pénzügyőr férfi röplabdacsapata, miután az egyik fél harmadik győzelméig tartó fináléban szombaton 3:1-re megverte a Kaposvárt, s így 3–0-s összesítéssel megnyerte a párharcot.

Röplabda: Jókay Zoltán ismét besöpört mindent a Pénzügyőrrel

fotó: Pénzügyőr SE

A Pénzügyőr együttesét irányító Jókay Zoltán, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi egyetem Sportjáték Tanszékének mestertanára szédületes időszakot él meg, hiszen tavaly ugyancsak „letarolta” a hazai porondot a férfi röplabdázóknál csapatával, besöpörve a kupa- és a bajnoki aranyat egyaránt.

„Iszonyatosan keményen játszottak a kaposváriak, nagyon jól nyitottak, de szerencsére a végére leálltak vele. Mivel döntőt nyertünk, nem feltétlenül kell keresni a hibákat, bár az első szettben nagyon jók voltunk, majd a hibák után is visszataláltunk a helyes útra”– idézte Jókay Zoltán szavait az nso.hu a szombati összecsapást követően.

A kiemelkedően sikeres és eredményes magyar szakembernek ez a hatodik magyar bajnoki címe edzőként, amihez ezúton is szívből gratulálunk!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!