Gyógytorna-szolgáltatás a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen
2022. április 22.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Bekker Luca és Molnár Dóra Blanka gyógytornász-fizioterapeuta sportágspecifikus rehabilitációval, komplex fizioterápiás kezelésekkel és gyógytornával segíti az egyetem hallgatóit, illetve a TF-es sportolókat.

Gyógytorna-szolgáltatás a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen

Mindketten a Semmelweis Egyetemen szerezték diplomájukat, és az év elejétől erősítik a dr. Lacza Zsombor vezette Sportélettani Kutató Központ csapatát. A két szakember számára kiemelten fontos a magas szakmai színvonal és a támogató, nyugodt terápiás légkör megteremtése. A teljes körű professzionális ellátás érdekében a Sportélettani Kutató Központ tudományos munkatársaival folyamatosan együtt dolgoznak, hogy objektív mozgáselemzésekkel kiegészítsék és hatékonyabbá tegyék a terápiát.

A sport sem áll távol tőlünk: Luca mögött 15 év alpesisí és atlétikai múlt áll számos országos bajnoki címmel, és Dóra is versenyszerűen atletizált. Eleinte csak a TF-hallgatók rehabilitációjával foglalkoztak, ám most szívesen meglepnék a TF dolgozóit és oktatóit is rendszeres gyógytorna-foglalkozásokkal. A két szakember azt tervezi, hogy a gyógytorna-konzultációkon kívül hetente egy alkalommal 45 perces átmozgató és erősítő tornát tart, amelynek célja elsősorban az ülőmunka káros hatásainak csökkentése. Az első foglalkozást május 2-án, hétfőn 16 órakor tartják az L4-es épület első emeleti tornatermében.

Akit érdekel a csoportos, dolgozóknak szervezett torna, valamint szívesen részt venne egyéni gyógytorna-konzultáción, jelentkezzen az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!