Beharangozó: nemzetközi sportdiplomáciai fórum
2022. április 20.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Tisztelettel meghívjuk a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF) nemzetközi sportdiplomáciai fórumára, amely a TES-D Sportdiplomácia 2022 projekt keretében valósul meg. Az eseményre 2022. május 6-án, pénteken kerül sor.

Beharangozó: nemzetközi sportdiplomáciai fórum

Towards an EU Sport Diplomacy (TES-D)A délelőtti magyar nyelvű workshop a sportdiplomácia fogalmát és a szükséges skilleket járja körül. Az ebéd utáni angol nyelvű kerekasztal-beszélgetésben (13.30-15.00) online is lehetőséget adunk bekapcsolódásra külképviseleteknek, diplomatáknak és egyéb érdeklődőknek. Itt a sportdiplomácia jó gyakorlatai, érdekes helyzetek és kihívások köré épül a beszélgetés. A pingpongdiplomácia 50. évfordulóját és a Magyar Sport Napját is ünnepeljük többek közt asztalitenisz és Teqpong játékkal (11.30-tól).

Rendezvényünkhöz kapcsolódva az Ökumenikus Segélyszervezet közreműködésével adománygyűjtést szervezünk az orosz-ukrán háború elől menekülők, valamint a hátrányos helyzetű magyar gyermekeknek részére. Az adományokat 2022. április 25. és május 9. között várjuk a TF aulájában elhelyezett urnában és gyűjtőládában.

Helyszín: Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, Tokió (B002) terem. Időpont: 2022. május 6. 9.30-15.30

Az esemény részletes programjáról a későbbiekben küldünk tájékoztatást. Kérjük, részvételi szándékát az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött „TES-D Event” tárgyú levélben szíveskedjen jelezni (határidő: 2022. május 1., 16.00 óra).

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!