Mindent vittek!
2022. március 15.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Ennél jobban és szebben nem is alakulhatott volna a röplabdázók Magyar Kupa-döntője a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem szempontjából: az intézményben tanuló Juhár Dalma, illetve az ott tanító Jókay Zoltán egyaránt aranyérmes lett az Érden megrendezett viadalon!

A BSc rekreáció és életmód szak első évfolyamos hallgatója, Juhár Dalma a Vasas Óbuda játékosaként a Közép-európai Liga elhódítása után a Magyar Kupát is megnyerte, miután a szombati döntőben csapatával 3:1-re legyőzte a Szent Benedek RA együttesét. A Vasas története során 14. alkalommal lett aranyérmes ebben a sorozatban!

Mindent vittek!

Fotó: MRSZ 

Jókay Zoltán pedig majdnem egymaga a Vasas… A TF Sportjáték Tanszékének mestertanára a Pénzügyőr vezetőedzőjeként ismét MK-győztes lett, a vasárnapi döntőben együttese ugyanis parádés játékkal 3:0-ra megverte a Kazincbarcikát. A kiváló szakember és népszerű tanár pályafutása során a 11. (!) MK-elsőségét ünnepelhette edzőként, a Pénzügyőrrel az előző idényben a kupa mellett a bajnokságot is megnyerte. A fővárosi alakulat nem mellesleg sorozatban harmadszor hódította el az MK-serleget, ami azt jelenti, hogy immár végleg haza is viheti.

Juhár Dalmának és Jókay Zoltánnak ezúton is gratulálunk!

MVM Női Röplabda Magyar Kupa Döntő

  • Vasas Óbuda - Szent Benedek RA 3:1 (23, -22, 21, 19)
  • ÉRD Aréna, 2000 néző. V.: Szabó P., Tilmann.
  • Legjobb pontszerzők: Bannister 20, Török 15, Kalicanin, Bojko, Zernovic 8-8, ill. Szavovics 17, Sztijepics, Kiss G. 12-12, Jimerson 10.
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!