Te is lehetsz cheerleader – sajtótájékoztató és könyvbemutató a TE-n
2022. március 2.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Jövő héten kedden 9.45-től sajtótájékoztatóval és látványos show-val egybekötött könyvbemutatót tartanak a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem aulájában, ahol az Így lehetsz igazi cheerleader című kötettel ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Kovácsik Rita és Bán Tibor alkotása – amely a BEAC gondozásában jelent meg – az első magyar nyelvű cheerleading szakkönyv.

Te is lehetsz cheerleader - sajtótájékoztató és könyvbemutató a TE-n

fotó: beac.hu

Az eseményt pódiumbeszélgetés színesíti, amelynek vendégei között szerepel a könyv két szerzője mellett Ina Tiittula, a világbajnok finn válogatott edzője, Fertetics Andrea, a Magyar Cheer Szövetség elnöke, Simon Gábor, a BEAC igazgatója és Csisztu Zsuzsa, a Magyar Sportújságírók Szövetségének alelnöke, olimpiai 8. helyezett tornász.

A könyv megjelenését, illetve bemutatóját támogató vendégek pedig Dr. Sterbenz Tamás, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem rektora, Dr. Deutsch Tamás, a Sportegyesületek Országos Szövetségének elnöke, Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség elnöke és Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke lesznek. A sajtótájékoztató állófogadással és ebéddel zárul.

A rendezvényre regisztráló kollégák tiszteletpéldányt kapnak a könyvből. Részvételi szándék és interjúlehetőség egyeztetése: Nagy-Kismarci Bence, a BEAC kommunikációs referense, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36-30-375-6322.

A könyvbemutatóhoz és a sportághoz kedvcsinálóként szolgálhat az alábbi rövid videó (egy hosszabb anyag wekrfilmje). Ennek elkészítésében oroszlánrészt vállalt a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem levelező tagozatán sportszervezést tanuló Vasvári Lili, aki 2018. és 2020. között a TFSE cheerleader csapatát erősítette.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!