Karöltve az MLSZ-szel, új lehetőségek az edzőképzés területén
2022. február 12.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Újabb lehetőségek nyíltak, illetve nyílnak a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem labdarúgó edzőképzését választó hallgatók előtt. A BA Képzés már több mint öt évvel ezelőtt újraindult az intézményben, tavaly óta pedig MSc-re, vagyis mesterképzésre is van lehetőség a labdarúgó szakcsoportot vezető Prukner László irányításával.

Örömteli, hogy minden évben komoly túljelentkezéssel alakul ki a hallgatók száma a képzésre, most pedig az eddigieknél is szélesebb körű lehetőségek kiaknázására mutatkozik esély.

Korábban, még Testnevelési Egyetem néven az intézmény együttműködési megállapodást kötött a Magyar Labdarúgó-szövetséggel (MLSZ), s a modellváltást követően a két szervezet megújította a megállapodást, még szorosabbra fűzve a közös munkát.

Prukner László elmondta: az eddig tapasztaltnál is nagyobb és több lehetőségük lesz a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem labdarúgó edzőképzésére jelentkezőknek az UEFA-licenc megszerzéséhez, ami óriási előrelépést jelenthet a szakmai pályafutás kiteljesedéséhez vezető úton.

Karöltve az MLSZ szel új lehetőségek az edzőképzés területén

A tartalmi megújulás ráadásul nem csupán az edző-, hanem például a menedzserképzésben is rendkívül kedvező változásokat eredményez.

Mindez azt jelenti, a magyar labdarúgás fejlődése és fejlesztése érdekében továbbra is fontos partner a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem. 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!