A TE-n is elkezdődött a pekingi téli olimpia
2022. február 4.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Két hétre szurkolói zónává alakul át a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Aulája. Február 4-től ugyanis egészen a XXIV. téli olimpiai játékok végéig az itt felállított kivetítőn, az évszakot megidéző remek hangulatban követhetitek figyelemmel a pekingi eseményeket.

A TE-n is elkezdődött a téli olimpia

Ételt és italt ne hozzatok magatokkal, hiszen az egyetem büféje a következő 14 napra az Aulába költözött! A hüttében nemcsak a büfé szokásos kínálatából választhattok, hanem forró teát és forralt bort is ihattok. A forró italok mellé a forró hangulat is dukál, főleg, ha eljössz szurkolni, hiszen lesz kikért: Magyarország 14 sportlóval képviselteti magát a téli olimpián.

A 2018-as pjongcsangi játékokhoz képest hét új versenyszámmal bővült a program, elsősorban vegyes csapatversenyekkel short track-ben, síakrobatikában, síugrásban és a snowboardosok cross versenyszámában. 

Mint ismert, a téli játékok pénteki ünnepélyes megnyitóján a TE-hallgatója, Kékesi Márton alpesi síző Tóth Zitával vitte a magyar zászlót az ikonikus Madárfészek néven ismert Pekingi Nemzeti Stadionban.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!