Nyílt napon vár rád a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem!
2022. január 19.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A múlt héten zárult 22. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás után január 20-án, csütörtökön is találkozhattok a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen oktatóival és hallgatóival, méghozzá a rendkívül izgalmasnak és tartalmasnak ígérkező nyílt nap keretein belül, amelyen vélhetően teljes létszámban – 500 fő – vehettek részt.

Nyílt napon vár rád a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az esemény 9.30 órakor kezdődik és 14.00 óráig tart, helyszíne az intézmény K1 épületének aulája (Budapest XII., Alkotás utca 44.) és termei, valamint a kampusz területe.

9.35-től 11.10-ig az egyetem aulájában felállított nagyszínpadé lesz a főszerep, ahol dr. Sterbenz Tamás rektor nyitja meg a programsorozatot, majd a Tanulmányi Hivatal (TH) vezetőjét, Lénárt Juditot hallgathatjátok meg, ezt követően pedig találkozhattok az egyetem olimpiai, világ- és Európa-bajnok paraatlétájával, Eckler Lucával is! Semmiféleképpen se hagyjátok ki a szakfelelősök tájékoztatóját sem, amelynek során rövid betekintést nyerhettek a nemzetközi edzőképzésbe is. A hangulatot a TFSE cheerleadercsapata fokozza néhány ütős perc erejéig, majd a Hallgatói Önkormányzat (HÖK) és a TFSE képviselője lép elétek.

Aki le akarja vezetni felesleges energiáit, menjen az aulával szemben található Adidas-bolt elé!

A folytatásban az egyetem neves oktatóitól és szakembereitől kaphattok hiteles tájékoztatást a különböző szakokról és képzésekről, és ha van kedved, csatlakozz a kampusztúrához, amelynek során megismerkedhetsz az egyetem infrastruktúrájával, a tornacsarnokban játékos vetélkedőn vehetsz részt, illetve közelebbről is megismerheted a gyógytornászok izgalmas és fáradalmas munkáját, továbbá a cheerleadereket. Ha részt szeretnél venni benne, ne hagyd otthon az edzőcipődet!

Ne feledd, hogy a részvétel regisztrációhoz kötött, amelyre ide kattintva jelentkezhetsz, itt pedig a rendezvény Facebook-eseményét éred el. A nyílt napra legfeljebb 500 fő jöhet el, a helyszíni regisztráció 8.45-kor kezdődik. Fontos információ, hogy a rendezvényen kizárólag védettségi igazolvánnyal vehetsz részt, úgyhogy ne felejtsd otthon!

Gyere, várunk, és ne felejtsd, ez lehet a TE jövőd!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!