Egyetemünk az Educatio színpadán
2022. január 7.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Cheerleader-bemutatóval, a korábbinál jóval nagyobb területen, információkkal és a Sport for Fun csapatának izgalmas programjával várja az érdeklődőket az Educatio nemzetközi oktatási szakkiállításon a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem.

Egyetemünk az Educatio színpadán

illusztráció: Educatio Kiállítás

Január 13. és 15. között a Hungexpo területén rendezik meg a 22. Educatio nemzetközi oktatási szakkiállítást, amelyen természetesen egyetemünk is bemutatkozik. Mint ismert, a koronavírus-járvány miatt tavaly online kiterjesztésben tartották a rendezvényt, ám a járványhelyzet javulásának köszönhetően idén újra jelenléti alapú lesz, méghozzá régi helyén, a Hungexpón.

Az Educatio szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Legfőbb feladata, hogy összekapcsolja az egyes szereplőket – a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket – az érdeklődőkkel, vagyis a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

Egyetemünk standja központi helyen található, a korábbinál ötször nagyobb területen, ahol hallgatóink és oktatóink, munkatársaink várják az érdeklődőket.

Emellett standunk része lesz a Sport for Fun – egyébként a férfi kézilabda Európa-bajnokságon is dolgozó – csapata, akik egész nap izgalmas programokkal várják a fiatalokat. Tehát téged is!

A TF standján lesz egyensúlymérés, reakcióidő mérés, két ergométeres evezőpad, elektronikus szúrópárna, továbbá memóriajátékot, gólkvízt is rendezünk a kiállítás napjaiban.

A TF eközben január 14-én, pénteken koradélután mutatkozik be a nagyszínpadon. Először Sterbenz Tamás rektor mond köszöntőbeszédet, amelyben többek között a modellváltás előnyeiről és lehetőségeiről is ejt néhány fontos szót, majd a TFSE cheerleader-csapata tart színvonalas bemutatót. A program zárásaként a HÖK tgajai, egyetemünk hallgatói mozgatják meg a közönséget. Alaposan!

Az idei többnapos seregszemlén várhatóan 200 kiállító és több mint 53 ezer látogató vesz részt. Ha kíváncsi vagy 35 hazai felsőoktatási intézmény képzéseire és jövőképére, mindenképpen látogass el a rendezvényre, ám ami ennél is fontosabb, keresd fel az ország legrégebbi testkultúrával és sporttudománnyal foglalkozó felsőoktatási intézménye, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem standját!

A rendezvény időpontja: 2022. január 13-15. 9.00–17.00

A 2020-as Educatio szakkiállításról készült filmet itt tekinthetitek meg:

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!