Jelenléti nyílt nap a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen
2022. január 5.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Testnevelési Egyetem, január 1-től Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem január 20-án, csütörtökön tartja hagyományos nyílt napját, amelynek során az érdeklődők megismerkedhetnek az egyetem képzéseivel, a hallgatóknak kínált lehetőségekkel, továbbá az intézmény hangulatával. 

Jelenléti nyílt nap a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen

A nyílt nap január 20-án, csütörtökön 9.30 órakor kezdődik, és 14.00 óráig tart. Az esemény helyszíne az intézmény K1 épületének aulája (Budapest XII., Alkotás utca 44.) és termei.

A továbbtanulni vágyóknak remek lehetősége nyílik, hogy közelebbről is megismerjék a 2022. január 1-től Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem néven (korábban Testnevelési Egyetem) működő intézmény képzéseit, a felvételi eljárást, a leendő egyetem polgárokra váró sportolási, továbbá a hazai és nemzetközi tanulmányi lehetőségeket. 

A program 9.30 órakor kezdődik az egyetem aulájában felállított színpadon, ahol először a szakfelelősök szólalnak meg röviden, majd a Hallgatói Önkormányzat nevében Oravecz Anna szólítja meg a leendő hallgatókat. A Tanulmányi Hivatal képviseletében Lénárt Judit ad rövid tájékoztatást, majd Nagy Máté, a TFSE irodavezetője mutatja be az egyesületet és sportágkínálatát.  

Az eseményen jelen lesz az egyetem hallgatója, a TFSE sportolója, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok paraatléta, Ekler Luca is.

A színpadi bemutatkozót követően az érdeklődők a B001-es, a B002-es, a C001-es és a C002-es teremben tehetik fel kérdéseiket a szakok képviselőinek, továbbá kampusztúrán vehetnek részt.

A részvétel a nyílt napon regisztrációhoz kötött, amelyre ide kattintva jelentkezhetünk, itt pedig a rendezvény Facebook-eseményét érjük el. Maximális létszám: 500 fő.

A nyílt nap előtt egy héttel, január 13. és 15. között rendezik az EDUCATIO nemzetközi oktatási kiállítást, amelyen a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem is képviselteti magát. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A szervezők némi meglepetésprogrammal is kedveskednek a jelenlévőknek, így mindenféleképpen érdemes ellátogatnod az eseményre. Ne felejtsd, ez lehet a TE jövőd!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!