Fotópályázat: Hit, vallás, sport, tudomány 2021
2021. július 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az alapításának 25. évfordulóját ünneplő Magyar Sporttudományi Társaság országos nyílt fotópályázatot hirdet az alábbi nevezési kategóriákban.

A pályázat célja: 

A pénzdíjas - bruttó 500 000.-Ft összdíjazású - pályázat célja, hogy a fotográfia segítségével, annak nézőpontján keresztül találjuk meg, fedezzük fel, - akár a profi akár az amatőr fotósok szemszögéből - a sport és a tudomány, illetve a hit/vallás¬-sport kapcsolatában rejlő, azokat az egyszeri és megismételhetetlen pillanatokat, amelyek érdekesek, de egyben művésziek, szépek, megörökítésre érdemesek és visszaadnak valamit abból a kapcsolatból, ami még ha az első látásra talán kicsit távolinak is tűnik és nem is gondolunk rá, de létezik. Célunk tehát, hogy a fényképezőgép objektívjén keresztül lássuk, illetve láttassuk meg a kapcsolatot a (fotó)művészet, a tudomány, - a hit/vallás és a sport között.

Fotópályázat: Hit, vallás, sport, tudomány 2021

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke Ferenc pápával találkozik (Forrás:olimpia.hu)
Nevezési kategóriák:

  1. „Tudomány a sportban, sport a tudományban” (Várjuk a tudomány különböző aspektusai és a sport, a testmozgás, a fizikai aktivitás közötti kapcsolatot bemutató művészi szintű fotográfiákat)
  2. „Hit/Vallás - Sport avagy Hitvallás és Sport” (Várjuk azokat a művészi szintű fotográfiákat, amelyek az első látásra távolinak tűnő téma területeket köti össze, mutatja be a fényképezőgépek objektívjén keresztül)

A részletes felhívás és a feltételek >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!