NET diplomaosztó
2016. június 8.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam 2016. évi tavaszi kurzusának diplomaosztóját június 7-én rendezte meg a Testnevelési Egyetem Nemzetközi Osztálya.

Ez az esemény zárta le a márciustól júniusig tartó tanfolyamot, amire a világ szinte minden pontjáról érkeztek edzők. Akadt olyan ország, ahonnan a tanfolyam 44 éves történelme során most érkezett először jelentkező, úgy mint Laosz és Venezuela.

NET diplomaosztó 2016., tavasz

Idén 26 külföldi hallgató végezte el sikeresen a tanfolyamot, amely 120 óra általános elméleti képzésből és 180 óra sportági specializációból áll. A meghirdetett sportágak és hallgatói eloszlásuk a következő volt: asztalitenisz (5 fő), atlétika (4 fő), általános erőfejlesztés (2 fő), labdarúgás (2 fő), röplabda (4 fő), tollaslabda (3 fő), vívás (6 fő).

Az oktatás mellett a hallgatók különböző kirándulásokon is részt vettek (Budapesti városnézés, Esztergom-Visegrád-Szentedre körút, Aggteleki barlangtúra, Lovasbemutató a Lázár Lovasparkban), amelyek során megismerkedtek Magyarország egyes nevezetes helyeivel.

A Nemzetközi Osztály ezúton is szeretné megköszönni az egyetem minden oktatójának és dolgozójának a munkáját, amivel hozzájárult a tanfolyam sikeres lebonyolításához, életre szóló élményt adva ezzel az összes külföldi hallgatónak.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!