A TE csapatod!
2017. január 4.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Ezzel a címmel szervezték a III. éves rekreáció szakos hallgatók szokásos szabadidős vizsgarendezvényüket, amely kötelező tanulmányaikat zárja. A D-épület sportcsarnokában került sor az eseményre, amelyre reggel 9-től lehetett regisztrálni.

A TE csapatod

A csarnokban több „állomást” alakítottak ki, amelyet a bejáratnál kapott lappal lehetett körbe járni, és amire az egyes állomásokon elért eredményeket jegyezték fel. Minden állomáson más-más feladatot kellett/lehetett elvégezni. Ezek változatosak és érdekes voltak, és gondolva a látogatók nagy korkülönbségére (gyerektől felnőttig), nem csak szórakoztattak, hanem képességeket is fejlesztettek.

A terem közepén pedig egy nagyobb játékfelület volt elkerítve, ahol az előre benevezett csapatok különböző sportos és ügyességi feladatokat végeztek, kisebb-nagyobb sikerrel.
A záró program – 2 óra körül – egy vetélkedő volt, ahol 6 csapatnak kellett különböző villámkérdésekre válaszolni, 6 témakörben.

A győztes csapat egy tortát kapott, de egyéni győztest is hirdettek, illetve a résztvevők – a szponzorok jóvoltából – színházjegyeket, gyógy masszázst, és egyéb ajándékokat is nyerhettek.

A rekreáció szakos hallgatók jól szervezetten, profi módon „dolgoztak”. Jókedvük hamar átragadt a látogatókra is.

Jól éreztük magukat. Sajnálhatja az, aki nem látogatott el aznap a TF-re.

szöveg: Nemerkényi Krisztina | fotó: Irmai István

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!