Szívvel-lélekkel
2017. január 18.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Dr. Csomós Tamás lett a Testnevelési Egyetem felnőttképzési igazgatója. A 46 esztendős közgazdász korábban a gyöngyösi Károly Róbert Főiskolán tanított számvitelt és könyvelést, majd másfél évig az intézmény kancelláraként tevékenykedett.

Pontosan mi lesz a munkája egyetemünkön?

Csomós Tamás (Szívvel-lélekkel)A felnőttképzési csoport összefogásával jelentős hangsúlyt fektetünk arra, hogy a jövőben még több és még nagyobb feladatok ellátására legyen lehetőség – válaszolta dr. Csomós Tamás. – Ez a tevékenység az iskolarendszereken kívüli képzésben nyújt segítséget oktatási, oktatásszervezési és üzleti síkon.

Utánanéztem, hogy vajon mi érdekelheti még a közgazdaságtanon kívül, és örömmel láttam, hogy nagy futballrajongó. Sokrétű feladatköre mellett marad ideje a labdarúgásra?

Arra mindig kell, hogy maradjon, örök szerelmem a futball.

Versenyszerűen is űzte?

Olyannyira, hogy a közelmúltban hagytam abba a nagypályás focit. Egészen az NB II-ig jutottam el. Mindemellett tizenkilencszeres futsalválogatott vagyok. No meg a strandfutball rabja, a sportág ezen változatáért is rajongok. 1998-ban a hatodikok lettünk a főiskolás világbajnokságon, erre nagyon büszke vagyok, akárcsak a játékosként és edzőként összesen nyert nyolc magyar bajnoki címemre.

Felnőttképzés vagy labdarúgás?

Mindkettő. Ha az ember szívvel-lélekkel dolgozik, bármiben sikeres lehet.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!