Hírek

Sikeres szereplés a IV. Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Sport Kupáján

Az ELTE sportpályáin 17 felsőoktatási intézményből közel 300 oktató és dolgozó vett részt az ELTE SPORT Kft. által április 22-én megrendezett IV. Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Sport Kupáján.

Sikeres szereplés a IV. Egyetemi Főiskolai Dolgozók Sport Kupáján

Idén már hat sportágban neveztek a csapatok és  játékosok, a fővárosi intézmények mellett Győrből, Szombathelyről, Kecskemétről, Gödöllőről, Egerből és Miskolcról. Kispályás labdarúgásban 15 csapat, kosárlabdában 8 együttes, teniszben 7 csapat, röplabdában 2 gárda míg tollaslabdában és asztaliteniszben több mint 30 versenyző nevezett.

A megnyitón Gömör Iván, az ELTE Sport Kft. ügyvezető igazgatója, Kiss Ádám a MEFS elnöke és Scheuer Gyula az ELTE kancellárja köszöntötte a megjelenteket, majd Sárfalvi Péter, az EMMI Nemzeti Utánpótlás-nevelésért és Sportkapcsolatokért felelős helyettes-államtitkára nyitotta meg a rendezvényt.

A Testnevelési Egyetem csapata a következő eredményeket érte az eseményen:  

  • Kispályás labdarúgás: 5. helyezés (Varga Dániel, Takács Máté Sándor, Oros Zsolt, dr. Csomós Tamás, Gombkötő Péter, Mezei Péter, Szabó Roland, Katus Tamás, Kiss Gergely, Kiss Ferenc, Vízkeleti László)
  • Kosárlabda: 1. helyezés (Boros Zoltán, Katona Péter, Világi Kristóf, Gáldi Marcell, dr. Gál Andrea)
  • Asztalitenisz női: dr. Gál Andrea 3. helyezés, Budainé dr. Csepela Yvette 7. helyezés
  • Tollaslabda női: dr. Gál Andrea 3. helyezés

Teniszben, valamint röplabdában nem tudtunk csapatot kiállítani.

Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS),EMMI,ELTE,Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Sport Kupája