Majálisoztunk...
2017. május 3.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Napsütéses idő fogadta a TF Koltai Jenő pályára érkezőket május 1. délelőttjén. No meg egy kis zene és mosolygó kollégák, akik már előre berendezték a helyszínt. Az asztalok mellett sorakozó padokon, a ping-pong asztaloknál és az gyerekeknek felállított ugráló várban nem csak a mostani, hanem a rég nem látott, volt TF-es kollégákat és családtagjaikat is üdvözölhettük.

Majálisoztunk

Az egyik sátor alatt főzték/sütötték a virslit (a majálisok egyik kihagyhatatlan „elemét”, de volt ott üdítő és sör is. A 10 órás kezdésre még a nap is melegebbre váltott: szóval minden készen állt arra, hogy egy kellemes délelőttöt töltsenek el azok, akik kimentek a pályára.

A kollégákból, hallgatókból és a külföldi diákokból álló 3 csapat már a gyepen melegített a foci-bajnokságra, amely 10 óra után nem sokkal meg is kezdődött. A három csapat körmérkőzést vívott, és végül a TF-es hallgatók csapata nyert, megelőzve a nemzetközi hallgatók és a TF „Öregfiúk” csapatát!

A 20 perces mérkőzések szüneteiben a Budavári Torna Klub gyerektorna csoportja tartott bemutatót a kezdőkörben, szép sikerrel. A két-három fős leány és fiú csapatok gúla-elemekkel tarkított tornagyakorlatokat mutattak be.

Mindeközben a többiek vagy tollasoztak, vagy a régi emlékeket felelevenítve beszélgettek a padok mellett, illetve hevertek a fűben elhelyezett takarókon, ahol még társasjátékozni is lehetett.

A szervezésért a TF szakszervezetet és segítőiket kell dicsérni. A sporteszközöket a Rekreáció Csoport biztosította a résztvevőknek.

Jó volt egy kicsit – kiszabadulva a mindennapok rohanásából - együtt lenni.

Nemerkényi Krisztina

Utolsó módosítás: 2021. július 1. 13:17
nyomtatás
2023. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!