Felhívás Új Nemzeti Kiválóság Programra (FRISSÍTVE!)
2017. május 24.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A 2017-18-as tanévre meghirdetésre kerül a Testnevelési Egyetemen a Magyarország kormánya által alapított Új Nemzeti Kiválóság Program. A program célja, hogy támogassa a hazai kutatói és alkotóművészi utánpótlást, a tudományos és művészeti pályán való elindulást majd pályán tartást, valamint a fiatal kiválóságok támogatásával segítse a nemzetközi szinten is kiváló, tapasztalt kutatók és alkotók munkáját.

FRISSÍTÉS: Módosult a "Pályázói Nyilatkozat" sablon! Lásd a "Kötelező mellékletek" között!

A program ösztöndíjlehetőséget nyújt alap-, mester- és osztatlan képzésben részt vevő hallgatók  („A” keret), doktoranduszok és doktorjelöltek („B” keret), valamint 40 év alatti oktatók, kutatók („C” keret) számára.

A jelentkezés feltételeit és módját az Emberi Erőforrások Minisztériumának honlapján megtalálható Pályázati Kiírásban rögzített feltételek határozzák meg, melyet itt érhetnek el.

A pályázati dokumentumokat az alábbiakban is megtalálják.

„A” keret pályázati kiírás

A pályázat benyújtására jogosultak:

  • a Testnevelési Egyetemmel nappali hallgatói jogviszonyban álló hallgatók, valamint
  • a Testnevelési Egyetem 2017-18-as tanévében induló nappali alap-, mester- vagy osztatlan képzésére felvételi jelentkezési kérelmet benyújtott leendő hallgatók

Felsőoktatási Alapképzés Hallgatói Kutatói Ösztöndíj pályázati kiírás

Pályázati Kiírás Felsőoktatási Mesterképzés Hallgatói Kutatói Ösztöndíjhoz

„B” keret pályázati kiírás

A pályázat benyújtására jogosultak:

  • a Testnevelési Egyetem doktori képzésének keretében nappali hallgatói jogviszonyban álló doktoranduszok
  • a Testnevelési Egyetem 2017-18-as tanévére meghirdetett nappali doktori képzésre felvételi jelentkezési kérelmet benyújtott doktorjelöltek
  • a pályázat benyújtásakor a Testnevelési Egyetemmel doktorjelölti jogviszonyban állók, valamint
  • a 2017/2018. tanévben, legkésőbb 2018. január 31-ig  a Testnevelési Egyetemmel várhatóan doktorjelölti jogviszonyt létesítő személyek

Pályázati Kiírás Felsőoktatási Doktori Hallgatói, Doktorjelölti Kutatói Ösztöndíjhoz

„C” keret pályázati kiírás

A pályázat benyújtására jogosultak:

  • azon személyek, akik a Testnevelési Egyetemmel kutatói munkavégzésre irányuló jogviszonyban, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban állnak; vagy
  • a Testnevelési Egyetemmel legkésőbb 2018. január 31. napjáig oktatói, kutatói munkavégzésre irányuló jogviszonyban, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban várhatóan állni fognak

Pályázati Kiírás Felsőoktatási Fiatal Oktatói, Kutatói Ösztöndíjhoz

Kötelező mellékletek

Figyelem! A pályázati kiírások egyéb csatolandó dokumentumokat írhatnak elő.

A pályázat feladásával kapcsolatos tudnivalók

  • A papír alapon beküldendő pályázati dokumentáció benyújtása postai úton, ajánlott, elsőbbségi küldeményként történik. Az „A” és „C” keretre pályázók esetén a címzett az egyetem rektora, a „B” keretre pályázók esetén az Egyetemi Doktori Tanács Elnöke.
  • A pályázat leadása szükséges továbbá elektronikus úton, nem újraírható CD-n vagy DVD-n, 2 példányban.
  • A borítékon kérjük, szíveskedjenek feltüntetni a pályázat kódját (ÚNKP-17-), a keret típusát („A”, „B”, vagy „C”), valamint a kutatást befogadó szervezeti egység nevét.
  • A pályázatok postára adásának határideje: 2017. június 6., amely elmulasztása a pályázat érvénytelenségét eredményezi.

Postacím:

Testnevelési Egyetem
1525 Budapest
Pf. 69

ÚNKP ügyintézők

  • „A” keret: Földi Mónika; telefon: 06-1-487-9263, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • „B” keret: Rab Tímea; telefon: 06-1-487-9204; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • „C” keret: Szalai Ágnes; telefon: 06-1-487-9240; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!