Csatlakozzon a Testnevelési Egyetem Alumni Köréhez!
2017. június 22.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A megújuló Testnevelési Egyetem vezetősége szeretné, hogy minél többen tartozzanak az Alumni Körön keresztül a Testnevelési Egyetem nagy családjához. Az alumni latin eredetű szó, jelentése: véndiák. Az alumni többes számú alak, így az egész közösségre utal.

Az Alumni Kör egyetemünk nagy családja. Alumni Kör tagjai lehetnek: a Testnevelési Egyetemen (TF-en) végzett magyar és külföldi hallgatók, oktatók és kutatók, valamint az alumni mozgalom kiemelkedő támogatói. A kör elnöke az egyetem mindenkori rektora.

Csatlakozzon a Testnevelési Egyetem Alumni Köréhez!

Miért jó ide tartozni?

- mert a megmarad a TF-családhoz tartozás.
- mert visszatekintve úgy látjuk, az egyetemi évek a tudás megszerzésénél sokkal többet adtak.
- mert életre szóló kapcsolatot jelent a csoporttársakkal és az Alma Materral.

Reméljük, Ön is mindig örömmel gondol az itt eltöltött évekre, és büszke arra, hogy a Testnevelési Egyetemen kapott diplomát. Kérjük, maradjon kapcsolatban velünk! Továbbra is számítunk Önre rendezvényeinken, továbbképzéseinken, kutatási és oktatási projektjeinkben. Egy napon pedig Ön is átveheti a jubileumi díszoklevelet, melyet az 50., 60., 65., 70., 75. és 80. évben adunk arany, gyémánt, vas, rubint, gránit és smaragd oklevél formájában.

Hogy lehetek a tagja?

Kérjük, hogy az oldalunkon elérhető online adatlap kitöltésével csatlakozzon a Testnevelési Egyetem Alumni Köréhez!

Ha szeretné megnézni az elmúlt évek eseményeit vagy a jubileumi diplomaosztók fényképeit,  kérjük, keresse fel honlapunkat!

„Mert aki TF-et végzett, az örökké TF-es marad”

 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!