Gólyabál a TF-en 2017-ben is!
2017. november 24.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Csütörtökön este a Duna Palotában került sor a Testnevelési Egyetem 2017-es Gólyabáljára. A diákok és az oktatók körében egyaránt népszerű esemény valóban jól, egyben szépre is sikerült: a program ünnepi, a buli pedig fergeteges volt.

A bál 9 órakor állófogadással kezdődött, amelyen a férfiak öltönyben és nyakkendőben, míg a lányok báli ruhában jelentek meg. Ahogy Dr. Mocsai Lajos a Testnevelési Egyetem rektora az eseménnyel kapcsolatban elmondta, megadták a módját a fiatalok az estének.

„Fontosnak tartom, hogy az ünnepeinket megéljük, az ünnep, legyen ünnep. Az esti TF-es Gólyabál valóban az volt. Nagyon szépek voltak a gyerekek. A lányok ebben az elegáns ruhában sugároztak és úgy gondolom, hogy egy remek programot, egy kimondottan szépen megszervezett eseményt láthattunk. Örülök, hogy nagy számban megjelenő kollégáimmal, oktató társaimmal ott lehettem és nézhettem egy remekül szervezett estét. A végét már nem láttam, mert amikor éjjel egy óra körül eljöttem a helyszínről, akkor nagyon sokan érkeztek. Remélem, az is jól sikerült. Gratulálok a szervezőknek!

Gólyabál a TF en 2017-ben is!

 Az este hivatalos programja 10 órakor keringővel kezdődött és jó két órával később keringővel végződött. A nyitótáncot követően - éles váltásként - rúdtánc bemutatót láthattunk Floch Bernadett harmadéves testnevelő-edző szakos hallgatótól. A folytatásban az Erasmus Tánc következett, amely harmadik alkalommal került megrendezésre és másodszor koreografálta hallgató, Raquel Capote.

Láthattunk még egy nagysikerű UV fényben bemutatott táncot is, Nardai Borbála és Tóth Boglárka elsőéves hallgatók előadásában. Hasonlóan hangos tetszést aratott a Cheerleaders-bemutató, amelyet a 2015-ben alakult, azóta háromszoros létszámmal működő TF-es együttes adott elő. A programot a tanár-diák párostánc zárta, amelyben a következő párokat láthattuk a parketten: 

Gólyabál a TF en 2017-ben is!

Katona Péter - Károlyi Dalma, Farkas Gábor - Jákfalvi Gabriella, Zoltay Fruzsina - Csereklye Martin, Horváth Anikó - Berezvai Viktor, Tóth János - Horváth Orsolya, Dolnegó Bálint - Rostás Brigitta, Sprőber Soma - Kondor Judit és Morvai Lajos - Tuza Kornélia.

Az est folyamán megválasztásra került a TF 2017-es Bálkirálynője és Bálkirálya. A Gólyabál királynője Mikácsy Luca, míg a Gólyabál királya Kovács Márk lett. Gratulálunk nekik és évszázadokra visszamenőleg minden felmenőjüknek egyaránt. :-) 

Morvai Lajos a HÖK elnökhelyettese a Gólyabál kapcsán elmondta: "Sokkal többen jöttek el, mint amire számítottunk. Nagyon jó hangulat volt. Hajnali négy órakor még szinte tele volt a táncparkett. A helyszín elegáns környezetet teremtett, a fellépők pedig rendkívül színvonalas produkciókkal kápráztatták el a vendégeket. Oktató, egyetemi dolgozó és hallgató egyaránt jól érezhette magát ugyanazon a rendezvényen."

Fotógaléria a Testnevelési Fesztival Facebook oldalán >>>

Címkék: gólyabál
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!