Színpadon a Testnevelési Egyetem!
2018. január 18.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az idén január 18. és 20. között rendezik meg a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a Hungexpo G csarnokában, és az eseményen természetesen a Testnevelési Egyetem is képviselteti magát. Aki érdeklődik egyetemünk iránt mindenképp látogasson ki a 18. Educatio kiállításra és keresse a TF-standot.  

A mieink pénteken 13.30 és 13.55 között foglalják el és töltik meg tartalommal a nagyszínpadot. Kezdésként a TE cheerleader csapata tart három és fél perces bemutatót, majd dr. Sterbenz Tamás általános rektorhelyettes beszél egyetemünkről, ezt követően pedig dr. Sós Csaba a tavalyi nagy sikerű vizes világbajnokságról, a magyar úszósport jelenlegi helyzetéről, no meg a TE-n zajló edzőképzésről.

Színpadon a Testnevelési Egyetem!

Utána színpadra kerülnek a vizes vb önkéntesei, dr. Perényi Szilvia pedig az önkéntességről tart rövid előadást. Műsorunkat egyetemünk RG-s hölgykoszorúja, majd a Face Team akrobatikus kosárlabda-előadása zárja 13 óra 55 perckor.

Színpadon a Testnevelési Egyetem! Educatio 2018

A többnapos seregszemlén mintegy 150 kiállító és több mint 43 ezer látogató vesz részt évről évre. Csaknem ötven felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről vagy éppen a tanulmányokat követő jövőképről. A szakma iránt érdeklődőknek is biztos támpontot kínál a rendezvény.

Színpadon a Testnevelési Egyetem!

Várunk tehát mindenkit csütörtöktől. Aki szeretne egy remek egyetemen tanulni, nézzen körül nálunk.  

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!