Nyílt nap 2018: Teltház a TF-en!
2018. január 26.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Vezető oktatóink jelenlétében, a jelentkezési létszámokat maximálisan kitöltve, talán azokat túl is lépve, remek hangulatú és a Testnevelési Egyetemen dolgozói számára is lendületet adó nyílt napokon van túl a TF. Egyetemünk iránt az érdeklődés töretlen, sőt – bátran állíthatjuk – egyre nagyobb.

Nyílt nap 2018: Teltház a TF-en!

Dr. Sterbenz Tamás, Dr. Hamar Pál, Dr. Sós Csaba, a HÖK képviselői és még sorolhatnánk a neveket, de talán nem ez a fontos. Színes előadásokkal és programokkal várta egyetemünk a továbbtanulási lehetőségek iránt érdeklődő és a sportot kedvelő fiatalokat csütörtökön és pénteken.

Nyílt nap 2018: Teltház a TF-en!

A programokon bemutatásra kerültek a Testnevelési Egyetem karai és egyetemünk szervezeti felépítése. A fiatalok tájékoztatást kaptak a TF jelenleg is zajló, valamint a következő években várható fejlesztéseiről. Természetesen nem csak a jövőről, a múltról is szó esett a nyílt napon, ahol a TF hallgatói, a Hallgatói Önkormányzat, a Tanulmányi Hivatal dolgozói vagy éppen a PR és Marketing osztály munkatársai is kalauzolták, segítették a fiatalokat. Reméljük, hogy nem csak mi, a TF-en dolgozók éreztük úgy, hogy sikerült még nagyobb kedvet csinálni az érdeklődő fiataloknak a Testnevelési Egyetem iránt. Ahogy abban is bízunk, hogy közülük sokan – immár élesben – ősztől hallgatóként térnek vissza egyetemünkre.

Nyílt nap 2018: Teltház a TF-en!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!