Komoly elismerés Dr. Genzwein Ferencnek
2018. január 26.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Címzetes egyetemi tanári címet adományozott a Kaposvári Egyetem Szenátusa Dr. Genzwein Ferencnek, szakmai életpályája és a Gazdaságtudományi Kar oktatási és egyéb szakmai, közéleti tevékenységének segítése, az abban való aktív részvétel elismeréseként. Az kitüntető címet a Testnevelési Egyetem kancellárja a Kaposvári Egyetemen tartott pénteki oklevél átadó ünnepségen vette át. 

Komoly elismerés Dr. Genzwein Ferencnek

Dr. Genzwein Ferenc átveszi a kitüntetést Prof. Dr. Szávai Ferenctől, a KE rektorától 

Pénteken délelőtt címzetes egyetemi tanár kitüntetést vehetett át a kaposvári egyetemi sportcsarnokban Prof. Dr. Szávai Ferenctől, a Kaposvári Egyetem rektorától a Testnevelési Egyetem kancellárja, Dr. Genzwein Ferenc. Az öt évvel ezelőtt egyetemi docensi címet szerző szakember az egyetem gazdasági karán korábban számos területen, többek közt államvizsgáztatásban, tankönyvszerkesztésben és tananyagfejlesztésben is részt vett. Genzwein Ferenc elmondta, hogy komoly elismerésként éli meg a kitüntetést.

A diplomaosztón még két további elismerő cím is gazdára talált. Dr. Oroszi Sándor professzor kiemelkedő szakmai és oktatói tevékenysége, a Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskolában kifejtett munkája elismeréseként Professzor Emeritus címet vehetett át. A Kaposvári Egyetemért Emlékérem büszke tulajdonosa Gedővári Ferenc lett, aki közel 30 éven át végzett példamutató, magas szakmai minőségű, kiváló munkát.

A TF kancellárja a manapság hiányszaknak számító áruforgalom gazdaságtanából doktorált, így ezen a területen személyesen is segít, együttműködik a kaposvári intézménnyel. A Testnevelési Egyetem szintén jó kapcsolatot ápol és közösen dolgozik a Kaposvári Egyetemmel. A két intézmény nemrég együttműködési megállapodást kötött és további közös projekteket tervez.

A kancellár úrnak ezúton is gratulálunk!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!