5. Ntone - Motiváció Hungarian Open Mind Fesztivál
2018. június 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Idén is megrendezésre került Sukorón az 5. Ntone – Motiváció Hungarian Open Mind Fesztivál, melyen a Testnevelési Egyetem is képviseltette magát az EFOP-3.4.3-16-2016-00008 pályázat keretein belül.

5. Ntone - Motiváció Hungarian Open Mind Fesztivál

A Velencei-tó partján, köszönhetően a változatos programoknak és a ragyogó napsütésnek, már a kora reggeli órákban hatalmas tömeg érkezett a rendezényre. A fesztivál programpalettáján szerepelt integrált sárkányhajóverseny, közös torna, lovaskocsikázás, élménymotorozás és minivonatozás.

Egyetemünk a „Sportolunk és mérünk” program keretein belül vett részt a rendezvényen. A Testnevelési Egyetem sátra előtt játékos és vicces sportvetélkedők közben mérhették össze ügyességüket a gyerekek. Szintén nagy sikert aratott a kézi szorító-erőmérő, amellyel a fiatalok versenyeztek egymással, kinek erősebb a szorítása. Továbbá az egyetem képviselői az egészséges életmóddal és a sporttal kapcsolatban  hasznos tanácsokkal látták el az érdeklődöket.

Az esemény egyik résztvevője Nick Árpád erősember, egyetemünk volt hallgatója, szívesen emlékezett vissza az TF-es évekre és örömmel vállalta a közös fotót.

A munka mellett kikapcsolódásra is  jutott idő, a TE lelkes csapata a résztvevőkkel együtt sárkányhajóban is vízre szállt. A rendezvényről picit fáradtan, de sok élménnyel gazdagodva tértünk haza és reméljük, hogy a TE is hozzájárult ahhoz, hogy a gyerekeknek  egy örömteli napot szerezzen.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!