Sportolók köszöntése
2011. szeptember 22.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Dr. Tóth Miklós dékán úr kezdeményezésére szeptember 20-án a XXVI. Nyári Universiaden szerepelt sportolókat köszöntöttük a TF Aulájában. Az ünnepelteken kívül a rendezvényen tiszteletét tette számos felsőoktatási intézmény vezetője és sportvezetők is.

A XXVI. Nyári Universiade sikeres sportolói

Prof. Dr. Szél Ágostonnak, a Semmelweis Egyetem rektorhelyettesének megnyitó szavai után Dr. Sárközy Tamás, a Magyar Főiskolai és Egyetemi Sportszövetség elnöke mondott élménybeszámolóval egybekötött értékelő beszédet. Ezt követte az érmesek díjazása: Dr. Tóth Miklós és Dr. Vincze Pál delegációvezető emlékplakettet adott át a csapat legsikeresebb tagjainak, köztük Cseh Lászlónak, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatójának, aki három aranyérmével oroszlánrészt vállalt a magyar éremtermésből. 5 első, 2 második és 4 harmadik helyünkkel az éremtáblázat 16. helyén végeztünk. Sárközy Tamás beszámolója alapján ilyen jól 15 éve nem szerepelt magyar delegáció az egyetemisták és főiskolások legnagyobb megmérettetésén.

A díjak átadását egy pár perces filmvetítés követte, mely segítségével a hallgatóság ízelítőt kaphatott a sencseni hangulatból. Ezt Dr. Tóth Miklós dékán úr záró szavai követték, mely után az atlétika csarnokban folytatódott az ünneplés némi inni- és ennivaló kíséretében.

[flv:http://tf.hu/wp-content/uploads/2011/10/universiade_2011.flv 550 309]

Fotógaléria

[nggallery id=127]

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!