Jubileumi diplomaátadó
2012. június 5.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Több mint 80 jubileumi díszokleveleket adták át a SE Testnevelési és Sporttudományi karán. A kar arany, gyémánt, vas, illetve rubin díszoklevelet adományozhat annak, aki ötven, hatvan, hatvanöt vagy hetven éve szerezte meg az oklevelét a felsőoktatási intézményben, és életpályája alapján közmegbecsülésre méltó (a teljes lista).

Jubileumi díszoklevelek átadása (2012)

Az ünnepségen adták át a Jó Tanuló – Jó Sportoló elismeréseket is. A hagyományok szerint e díjat azok a TF-es diákok kapják, akik mind tanulmányi, mind sporteredményeikkel kitűnnek társaik közül. A nőknél a Jó Tanuló – Jó Sportoló díjat Horváth Tímea (III. éves sportszervező BSc, kajak-kenu) kapta. 2. díjas: Volák Adrienn (II. éves testnevelő-gyógytesetnevelő MA, torna), 3. díjas: Zoltay Fruzsina (II. éves testnevelő-gyógytesetnevelő MA, aerobic).

A díjazottak közül a második díjas versenyző edzője Kalmár Zsuzsa, a SE TF Torna, RG, Tánc és Aerobik Tanszék oktatója, aki a legjobb TF-es helyezett edzőjének járó díjat vehette át.

A férfiak mezőnyében a TF Jó Tanuló – Jó Sportoló címet Schön Martin (III. éves testnevelő-edző BSc, teremkerékpár) kapta. 2. díjas: Kun-Szabó Balázs (III. éves testnevelő-edző BSc, atlétika), 3. díjas: Gyüszi Dávid (III. éves sportszervező BSc, atlétika).

Fotógaléria >>>

szöveg és kép: Semmelweis Egyetem

diszoklevelek-2012Több mint 80 jubleumi díszokleveleket adták át a SE Testnevelési és Sporttudományi karán. A kar arany, gyémánt, vas, illetve rubin adományozhat annak, aki ötven, hatvan, hatvanöt vagy hetven éve szerezte meg az oklevelét a felsőoktatási intézményben, és életpályája alapján közmegbecsülésre méltó. A lista ezen a linken érhető el.
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!