Szép ünnep, újra itt vagy!
2013. március 26.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

"Szép ünnep, újra itt vagy! Annyiszor Láttunk már téged jó és mostoha Időkben! Mégis drága vagy nekünk, Mint a tavaszt, nem unjuk meg soha!" Az idén március 14-én, csütörtökön ünnepeltük az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 165. évfordulóját. 9.30-ra vártuk az AULA-ba a kollégákat és azon hallgatókat, akiknek aznap reggel órájuk volt.

A műsor kezdete igen korai időpontra került, hogy a központi ünnepségre is átérhessenek az érdeklődők.

Sajnos – szokás szerint – pár beteg miatt nem volt teljes a szereplőgárda, így pici módosításokkal adtuk elő a "Szép ünnep, újra itt vagy!" című műsorunkat, amelyhez az idézet az idén Ábrányi Emil költőtől került kiválasztásra. A versek és dalok szinte mindegyike a 19. századi költők műveiből kerültek ki. A mintegy 30 perces műsorban ismét volt vers, ének, és tánc is.

Úgy érezzük, hogy sikeres volt ez a megemlékezés is, amelyre ismét széles körből, több évfolyamról és szakról jöttek össze a szereplők: Bozi András, Darabos Balázs, Gintner Domonkos, Kerényi Gergő, Kertész Réka, Kiss Annamária, Kovács Dorina, Latinovics Ádám, Szijártó Mátyás, Szőnyi Patrícia).

Nemerkényi Krisztina (a műsor összeállítója, a TF műhely elnöke)

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!