Dr. Kozsla Tibor előadást tartott a SportAccord konferenciáján
2014. április 17.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Április 6. és 11. között a törökországi Belek adott otthont a SportAccord éves konferenciájának, ahol Dr. Kozsla Tibor, nemzetközi igazgatónk képviselte Karunkat.

Dr. Kozsla Tibor előadást tartott a SportAccord konferenciáján

SportAccord 92 nemzetközi sportági szövetséget és 16 nemzetközi sportszakmai szervezetet összefogó világszervezet. Elnöke Marius L. Vizer úr, aki egyben a Nemzetközi Dzsúdó Szövetség (IJF) elnöke is.

A hatnapos eseményen a világ sportjában meghatározó szerepet játszó szervezetek találkoznak, és tematikus fórumok, kiállítások és sportbemutatók keretében cserélnek tapasztalatot. 2014-ben közel 1600 résztvevője volt a rendezvénynek.

A találkozó utolsó napján került sor a SportAccord éves közgyűlésére, ahol 86 nemzetközi sportági szövetség képviseltette magát. A közgyűlés egyik napirendi pontja a SportAccord Akadémia koncepciójának bemutatása volt. Az új szolgáltatás prezentációja előtt Dr. Leyrer Richárd, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke tartott bevezetőt a program hátteréről és magyarországi előzményeiről.

Dr. Kozsla Tibor előadást tartott a SportAccord konferenciáján

A SportAccord Akadémia koncepcióját Dr. Kozsla Tibor ismertette. Előadásában bemutatta, hogyan lesz lehetősége a SportAccord 92 nemzetközi sportági szövetséget képviselő tagjainak részt venni a programban.

Az Akadémia elindításával a SportAccord egy újabb globális szolgáltatás igénybevételét teszi lehetővé tagszervezeteinek, ezzel lehetőséget biztosítva a humán erőforrások hatékony fejlesztésére és erősítésére a sportban.

szöveg: Dr. Kozsla Tibor | fotók: Thibaut Vianney

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!