Újra önálló a TF!
2014. szeptember 2.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A teltházas ünnepélyes tanévnyitón köszöntőt mondott: Dr. Sterbenz Tamás a Testnevelési Egyetem ideiglenes vezetője, Dr. Simicskó István az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára és Dr. Maruzsa Zoltán az Emberi Erőforrások Minisztériumának Felsőoktatásért felelős helyettes államtitkára. A hivatalos megnyitó mellett szimbolikusan labdafeldobással kezdődött meg a tanév.

Tanévnyitó a Testnevelési Egyetemen (2014)

A tanévnyitó keretén belül került sor, a már hagyományosnak számító kitüntetések átadására is, melyeket Sterbenz Tamás az intézmény jelenlegi vezetője adott át. A TF érdekében végzett iskolateremtő munkájának, több évtizedes oktatói-nevelői tevékenységének, és az intézmény elismertsége növelésének, hírneve öregbítésének elismerésképp a Testnevelési Egyetem jogelődje, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Kari Tanácsa Pro Facultate díjban részesítette Dr. Faludi Juditot, egyetemi docens asszonyt. A TF vezető testületének határozata alapján az intézmény érdekében végzett több évtizedes munkája, kiemelkedő oktató-nevelő tevékenysége elismeréséül, valamint a testkultúrális szakemberképzésben végzett feladatai kiváló ellátásért a TK Kerezsi Endre-díjat adományozta Dr. Szmodis Márta egyetemi docensnek. A TF vezető testületének határozata alapján az intézmény érdekében végzett munkája kiemelkedő tudományos tevékenysége elismeréséül a TF Hepp Ferenc-emlékérmet adományozott Dr. Hamar Pál professzor úr részére.

Az elsőéves hallgatók számára a tanévnyitó fénypontja, az ünnepélyes fogadalomtétel volt, amelyre Hamar Pál eskette fel őket. Ezt követően Sterbenz Tamás fogadta az egyetem polgáraivá a TF hagyományos jelképeit viselő elsőéves hallgatókat.

fotó: Hegedűs Gábor

[nggallery id=251]

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!