Sikeres volt a MOVE Week a TF-en
2014. október 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A szeptember 29-e és október 5-e között rendezendő Európai Mozgáshétnek a TF az egyik kiemelt közreműködője volt. A Klebesberg Kuno szakkollégistái négy eseményt szerveztek az elmúlt hét során.

Nagyszerűen indították a sikeres események listáját a Szász András, Vécsei Dávid és Török Bence vezetésével történt Gellért-hegy futást a fiúk, ahol mintegy 30 fő vágott neki egyszerre a hegynek a Csörsz pálya bejáratától indulva. Ezen eseményhez a Phoenix Wizards Floorball csapata is csatlakozott, a távot és a hegyet mindenki sikeresen leküzdötte.

MOVE Week 2014

A szerdai napon a Magyar Sörpingpong Egyesület alapító tagjai, név szerint Marlok Róbert, Inczeffy Zsombor és Nagy Máté által szervezett Sörpingpong estére került sor a Kerezsi Endre Kollégium kistermében. Az eseményen szintén nagyjából 30 fő jelent meg, órákon keresztül zajlottak a szoros, izgalmas meccsek.

MOVE Week 2014

Csütörtökön Patonai Panka szervezett nekünk egy kis napközbeni kikapcsolódást a Takács Károly Lőtéren egy lövészverseny keretében. A verseny női kategóriáját Lovas Adél nyerte, aki ráadásul életében először próbálta ki ezt a sportágat. A férfiaknál Molnár Tamás hallgató bizonyult a legjobbnak.

MOVE Week 2014

A hét eseményeit egy salsa záróbulival zárhattuk Törőcsik Tímeának köszönhetően. Tánctanítással kezdődött az este, így a kezdők is könnyen felvehették a ritmust a többiekkel, és részt vehettek az utána következő koreográfia tanulásban. Az eseményre több mint 20 fő érkezett, a résztvevők közül sokan Erasmus hallgatók voltak, de szerencsére Timinek nem esett nehezére a tanítás angolul sem. Az eseményeket Vécsei Dávid fotózta, a mozgalom TF-en való koordinálását Fodor Anett végezte, munkáját Dolnegó Bálint segítette.

szöveg: Fodor Anett | kép: Vécsei Dávid

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!