Egészségfejlesztési szakmai hálózat létrehozása
2015. október 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet a TÁMOP-6. 1.1-12/1 -2013-0001-es azonosítószámú "Egészségfejlesztési szakmai hálózat létrehozása" kiemelt projekt felsőoktatási alprojektjének keretében a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetséggel együttműködve a közeljövőben regionális tájékoztató napokat és országos zárókonferenciát szervez, melyekre ezúton szeretnénk felhívni figyelmét.

A rendezvények résztvevői tájékoztatást kapnak az alprojekt eredményeiről, kicserélhetik tapasztalataikat a felsőoktatási intézmények egészségfejlesztési feladatairól, véleményt mondhatnak a projektben kidolgozott dokumentumokról, ajánlásokról.

A regionális rendezvények tervezett időpontjai és helyszínei:

  • 2015. október 7., szerda, 13:30-16:30, Győr, Széchenyi István Egyetem, E épület, VIP-terem
  • 2015. október 14., szerda, 10:00-13:00, Szegedi Tudományegyetem, Dugonics téri központi épület, földszint 5-ös terem
Az október 22. csütörtökön 10:00-14:00 óráig Budapesten, az Emberi Erőforrások Minisztériuma épületében (V. ker., Arany János utca 6-8.), a 8. emeleti konferenciateremben megrendezni tervezett országos zárókonferencián bemutatjuk az alprojekt eredményeit, az Egészségfejlesztő Egyetem Díj modellt, a képzési és kimeneti követelmények módosítására tett javaslatokat és a kifejlesztett tananyagokat. Tematikus műhelyekben (intézményvezetés. diáktanácsadás. sportszervezés, hallgatói közreműködés) tekintjük át az intézményi szinten megjelenő feladatokat.

Az eredmények, az alprojektben kidolgozott szakmai anyagok és tanulmányok, valamint a rendezvények végleges programja és az esetleges változások a http://www.egeszseg.hu/web/felsooktatas honlapon érhetők el.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!