Lezajlott az ISSSS 7. konferenciája
2015. november 25.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

14 országból érkeztek előadók International Society for the Social Sciences of Sport (ISSSS) 7. konferenciájára, melynek megrendezését a Testnevelési Egyetem és a Magyar Sporttudományi Társaság támogatta.

Lezajlott az ISSSS 7. konferenciája

Az esemény nyitóünnepségén dr. Szabó Tünde Sportért felelős államtitkár, prof. dr. Koller Ákos, a TF tudományos rektorhelyettese, Földesiné dr. Szabó Gyöngyi professor emerita és prof. dr. Jerzy Kosiewicz, az ISSSS elnöke köszöntötte a résztvevőket és a vendégeket. A két és fél napos program során három plenáris és több mint 40 szekcióelőadást hallgathattak meg az érdeklődők.

Egyetemünket dr. Sterbenz Tamás, a TF általános rektorhelyettese, dr. Vermes Katalin, dr. Farkas Judit, dr. Dóczi Tamás, dr. Chaudhuri Sujit, dr. Géczi Gábor, Protzner Anna és Nagy Kinga előadóként is képviselte, PhD-hallgatóink közül Kovács Ágnes, Protzner Anna, Pataki Natália, Garamvölgyi Bence, valamint Tornoczky Gusztáv szerepelt egy-egy prezentációval.

A tudományos programokat nagyon hangulatos vacsorák, illetve városnéző programok követték, amelyen remekül érezték magukat a résztvevők.

dr. Gál Andrea, a konferencia Szervezőbizottságának titkára

[nggallery id=294]

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!