×

Figyelmeztetés

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: /var/www/html/images/galleries/mindennapos
×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galleries/mindennapos

Hírek

A mindennapos testnevelés az elméletben és a gyakorlatban (konferencia)

A mindennapos testnevelés az elméletben és a gyakorlatban címmel rendezett konferenciát az MTA Pedagógiai Tudományos Bizottság Szomatikus-nevelési Albizottsága, a Magyar Sporttudományi Társaság és a Testnevelési Egyetem 2016. április 29-én, pénteken a Testnevelési Egyetem Kis-tanácstermében.

A konferencián előadóként hallhattuk Trencsényi László címzetes egyetemi tanárt, a Magyar Pedagógiai Társaság ügyvezető elnökét, Hamar Pál intézetigazgatót, tanszékvezető egyetemi tanárt, az Albizottság elnökét, Csányi Tamás egyetemi adjunktust, az MDSZ projekt szakmai vezetőjét és Kopeczky Péter testnevelő tanárt, a Nemzeti Pedagóguskar Testnevelés és Sporttagozat elnökét. A rendezvényen a Testnevelési Egyetem rektora, Mocsai Lajos úr is megosztotta gondolatait a jelenlévőkkel.

A konferencia záró momentumaként az MTA PTB Szomatikus-nevelési Albizottsága ajánlásokat fogalmazott meg az iskolai testnevelés megújítására.

Budainé dr. Csepela Yvette, Tanárképző Intézet

 

{gallery}mindennapos{/gallery}