SportTudás Egyeteme - A diáksport volt a középpontban
2011. november 11.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

SportTudás Egyeteme (11.11.09.)A videokonferenciába ezúttal is bekapcsolódott Budapest, Pécs, Szeged, Eger, Nyíregyháza, Győr és Szombathely.

A NEFMI Sportért Felelős Államtitkárság és a Nemzeti Sportszövetség által szervezett országos sportszakember továbbképzési videokonferencia szerdai állomásán Szlatényi György, a Magyar Diáksport Szövetség főtitkára, Dr. Dóczi Tamás, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF) Társadalomtudományi tanszékének egyetemi adjunktusa, Dr. Nemes András, a TF docense, Simon Gábor, az ELTE - BEAC sportklub ügyvezetője, valamint Györfi János, a Nemzeti Sportszövetség stratégiai főtanácsadója tartott előadást.

Györfi János szerint nagyon tanulságos időszakot zártak. "Három éve tart ez a sorozat, 75 előadást tartottunk, bevezettünk egy technikai újítást a magyar sportba. Ezt a technika adta lehetőséget bízom benne, hogy a jövőben több területen is kihasználják. Edzőképzéseket, játékvezetői továbbképzéseket lehet egy-egy videokonferencia keretében lebonyolítani" – mondta Györfi.

forrás: Nemzeti Sportszövetség Sajtószolgálat

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!