Pedagógusnap a TF-en (GALÉRIA)
2018. június 25.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Szép időben került sor a Testnevelési Egyetem egyik legszebb közös összejövetelére, a tanév végét is jelző pedagógusnapi ebédre, amelyet az utolsó Hepp Ferenc teremben tartott dolgozói értekezlet előzött meg. Az eseményről, a Testnevelési Egyetem tanárairól és dolgozóiról sok fotó készült, amelyet cikkünkben tekinthetnek meg.

Ahogy korábban írtuk, egy 1951-es határozat döntött arról, hogy a pedagógusok munkájának társadalmi elismeréseként június első vasárnapját Pedagógusnapnak nevezik. Ennek apropóján 2018-ban is megrendezésre került a pedagógusnapi ebéd, amelyen a Testnevelési Egyetem oktatói, vezetői és dolgozói találkozhattak egymással.

Pedagógus napi ebéd

Az ebédet megelőzően Mocsai Lajos rektor fontos és tartalmas beszédben számolt be a következő hónapok kiemelt, tulajdonképpen intézmény történelmi időszakáról, a Testnevelési Egyetem költözéséről a nyár végére elkészülő új főépületbe. Az elhangzó beszéd tartalma és aktualitása az amúgy is szép ünnepet ezúttal még egyedibbé, még szebbé varázsolta. Képgalériánk a nyári ebédről szól.

Köszönjük a Testnevelési Egyetem oktatóinak áldozatos munkáját!

Galériánk, Csizmazia András fotói itt tekinthetőek meg. 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!