Élményekkel gazdagodva
2018. július 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az idén július 10. és 16. között szórakozhattak és sportolhattak a fiatalok az EFOTT-fesztiválon a Velencei-tó partján. A gyönyörű környezetben megrendezett esemény bővelkedett a sportprogramokban, egyértelmű volt, hogy egyetemünknek is ott a helye.

Az EFOP-3.4.3-16-2016-00008 pályázat keretein belül a „Sportolunk és mérünk” programban ismét jelentős érdeklődés mutatkozott a Testnevelési Egyetem pavilonjánál, ahol lehetőség nyílt az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadásra, vetélkedőkre, a testzsír-izom arányának, illetve a szorítóerőnek a mérésére.

A reggeli ébresztő torna (10 óra) mellett rengeteg sportprogram és -verseny várta mind vízen, mind szárazföldön a mozogni vágyókat. A sportolástól megfáradt fesztiválozók pihenésképpen részt vehettek turisztikai és zenei programokon. A kínálatban szerepelt többek között a helyi pincészetek megtekintése, velencei-tavi vitorlázás, továbbá a Pákozdi ingókövek és a különféle stílusú zenei koncertek is számos érdeklődőt vonzottak.

A címvédőként érkező női strandkézilabda-csapatunk az idén elhódította az egyetemi bajnoki címet, ráadásul százszázalékos eredményt felmutatva!

A fesztiválozók sok kulturális, sport- és zenei élménnyel gazdagodva térhettek haza.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!