MEFS továbbképzés a felsőoktatásban dolgozó testnevelők számára
2018. július 17.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség Sportszakmai és Képzésfejlesztési Bizottsága (továbbiakban: MEFS SKB) a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézetével közösen továbbképzést szervez 2018. szeptember 26-án (szerdán) 13:00-17:00 között „A hallgatók kondicionális állapotának mérési és fejlesztési lehetőségei a testnevelés órákon” címmel.

A workshop helyszíne: Nagyerdei Stadion, DE Sportdiagnosztikai, Életmód és Terápiás Központ.

A MEFS SKB célul tűzte ki, hogy a felsőoktatásban dolgozó testnevelők számára sportszakmai, sporttudományi továbbképzéseket nyújtson. A második alkalommal megrendezésre kerülő bizottsági esemény az egyetemi testnevelés órákon felhasználható, széleskörű mérési lehetőségeket elméleti és gyakorlati hátterét kívánja bemutatni. A képzés az alábbi főbb tematikus egységeket érinti:

  • Miért kell mérni? A fittségi mérések - diagnosztikai eljárások elméleti és módszertani háttere
  • Pályatesztek - hogyan mérhetünk drága (labor) eszközök nélkül?
  • Labortesztek - kicsit másképp
  • Intézményi legjobb gyakorlatok bemutatása
  • Kerekasztal beszélgetés az intézmények képviselőinek bevonásával

Az elméleti program előtt szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket a teljesítménydiagnosztikai workshop előzetes programjaira is, mely 10 órától kezdődik!

A MEFS SKB szekcióján való részvétel ingyenes, részvételi szándékát legkésőbb 2018. szeptember 3-ig a MEFS számára e-mailben írásban elküldeni szíveskedjék! Kapcsolattartó: Érdy Kata (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36-70-619-1539).

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!