Nagyszabású és kedvezményes sportanalitikai konferencia a TE-n!
2018. november 21.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

November 26-27-én a Testnevelési Egyetem konferenciaközpontjában kerül sor a Sportdata & Performance Forumra. A nemzetközi rendezvényen 2 nap alatt 30 előadó osztja meg tudását a résztvevőkkel. A magyar sportszakemberekenek, így a Testnevelési Egyetem hallgatóinak, oktatóinak kedvezményes regisztrációt biztosítunk a rendezvényre!

A Testnevelési Egyetem és a Pinnacle szervezésében intézményünk új Központi épülete ad otthont az 5. Sportdata & Performance Forumnak. A rangos eseményen hazai és nemzetközi sportanalitikai és sporttechnológiai szakértők, sportvezetők, valamint vezető kutatók osztják meg tudásukat és tapasztalatukat a résztvevőkkel előadások és esettanulmányok formájában. A konferencián szó lesz arról, hogyan segítheti a big data és az analitika a sportolók teljesítményének fejlesztését, illetve hogyan járulhat hozzá mindez a sportszervezetek sikeréhez a pályán kívül.

Nagyszabású és kedvezményes sportanalitikai konferencia (Sportdata & Performance)

 

A szektor kihívásai szintén megvitatásra kerülnek, így arra a kérdésre is keresik a választ, hogyan lehet kezelni azt a helyzetet, amikor az elemzések által generált óriási adathalmaz legjobb feldolgozásához még nincsenek meg a technológiai feltételek. Big data, mesterséges intelligencia, virtuális valóság, computer vision, sportanalitika – ha ezek kifejezések számodra érdekesek, akkor a Sportdata & Performance Forumon a helye!

A konferencia partnereként a Testnevelési Egyetem. A magyar sportági szövetségek számára az Egyetem közbenjárásának köszönhetően a részvétel a 300£ összegű regisztrációs díj helyett mindössze 200£, ezért reméljük, hogy minél több szövetségi delegáltat fogunk találkozni a fórumon. A kedvezmény igénybevételéhez használja ezt a linket a regisztrációhoz, a jegyopciók közül pedig válassza a magyar (sport)szervezeteknek szólót.

 

Címkék: fórum,Budapest
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!