Mozgásra fel, a TF szakmai támogatásával!
2019. február 26.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Múlt héten szombaton szép napot hozott egyetemünknek a Tárt Kapus program, amelyben a Testnevelési Egyetem neves tanárai, kutatóintézeti vezetői, munkatársai, illetve hallgatói működtek közre. Az esemény folytatása szombaton következik a MOM Parkban.

A Tárt Kapus program a Budapest Európa Sportfővárosa 2019 programsorozat első, sportszakmai nyitó állomása volt. Ebben a programsorozatban a Testnevelési Egyetem kiemelt szakmai partnerként van jelen, s a fővárosnak ad sportszakmai támogatást. A múlt heti esemény a Testnevelési Egyetem saját rendezvénye volt, fővárosi támogatással.

Mozgásra fel, a TF szakmai támogatásával!

Ami a következő, szombati programot illeti, nos, ennek célja a szenior életmódváltás, az, hogy minél több idős korút megmozgasson, minél többen sportoljanak. Továbbá az is fontos célkitűzés, hogy állapotfelmérés és személyre szabott életmód tanácsadás is támogassa a megfelelő mozgásforma kiválasztását. Fontos még az idősödő és időskorú felnőttek pozitív életszemléletének, az értékesség érzésének erősítése.

Számos sportolási és mozgási lehetőség közül válogathatnak a résztvevők a MOM területén a szombati rendezvényen. Az uszodában lesz úszásoktatás, úszástechnikai javítás, gyógyúszás, vízitorna, a sportcsarnokban tánctanítás – egyebek mellett szenior aerobik és zumba –, továbbá asztaliteniszezni és tollaslabdázni is lehet majd, egy szó, mint száz, nagyszerű közösségi élmény vár mindenkire!

Hogyan sportoljunk? Hogyan előzzük meg a különböző sérüléseket? Ezekre és még sok más kérdésre is választ kaphatunk szombaton a MOM központban!

Időpont és helyszínek: március 2.

  • 8:00-14:00 Uszoda
  • 10:00-16:00 MOM Sport
  • 10:15-16.00 MOM Kultúrház

Az esemény ingyenes, de a szervezők kérik, hogy aki teheti, regisztráljon. Részletes program és regisztráció.

Facebook esemény >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!