Jól halad a TE velencei kampuszának építése
2019. március 12.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Hajrájához érkezett az egykori KNEB,- illetve ÁSZ-üdülő területén a Testnevelési Egyetem több, mint 3 ezer négyzetméteres oktatási centrumának kialakítása.

A fejlesztés során összesen 3180 négyzetméteren újítják fel és építik át az ingatlant. Az oktatóépületben többek között rendezvényterem, előadótermek, irodák, szobák és apartmanok kerülnek kialakításra, míg a korábban használt garázsépület helyén 40 férőhelyes új parkolót alakítanak ki. Intézményünk az épület átalakítása mellett egy közepes méretű csarnokot is felépít Velencén, s helyet kap három fedett teniszpálya és egy kombinált, futballnak, kézilabdának és röplabdának is helyet adó pálya. A vízisport tanszék mellett rekreációs központ is létesül a Testnevelési Egyetem velencei központjában.

TEbejaras190307 768x576

Múlt héten Koszti András, Velence polgármestere, valamint Dr. Genzwein Ferenc, a Testnevelési Egyetem kancellárja, illetve Gyetvai Árpád, a Beruházási Programiroda vezetője helyszíni bejáráson vettek részt, meggyőződve arról, hogy a mintegy nettó 1,2 milliárd forintos projekt kivitelezése jó ütemben halad.

Forrás: www.feol.hu

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!