Hallgatói vásárok Kanadában
2019. március 18.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Testnevelési Egyetem is részt vett a „Recruit in Canada 2019” hallgatói vásársorozaton, amelyen az egyetem képviseletében Tompai Benjamin, a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága munkatársa az egyetem iránt érdeklődő diákokkal és egyetemi képviselőkkel találkozott.

Hallgatói vásárok Kanadában

Magyarországról 13 felsőoktatási intézmény jelent meg Kanada legnagyobb hallgatói vásárán. A rendezvény három különböző helyszínen zajlott három napon keresztül: Vancouverben, Montrealban és Torontóban. A Testnevelési Egyetem is bemutathatta az érdeklődőknek rövid képzéseit és a jövőben induló angol nyelvű alap- és mesterszakos programokat, továbbá a Magyarország és Budapest kínálta kivételes lehetőségekre is hangsúlyt fektetett.

Az egyetem standjánál számos érdeklődő fordult meg, akik közül reményeink szerint sokakat hamarosan hallgatóink között üdvözölhetünk. Az eseménysorozat mellett lehetőség nyílt ellátogatni a University of British Columbiára és a University of Torontóra, ahol a külföldi vendégek megismerkedtek az egyetemekkel és azok képviselőivel.

A magyar felsőoktatási delegáció Montrealban és Vancouverben is meglátogatta a helyi magyar közösséget, ahol a megjelentek számára ismertették a hazai felsőoktatási rendszert, s az egyetemek képviselői röviden bemutatták intézményüket. Ezeken a fogadásokon is jelentős érdeklődés mutatkozott a magyar származású fiatalok részéről.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!